Post build command has stopped outputing to output pane

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST LICENSE NUMBERS, ACTIVATION KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
owinsloe
Posts: 103
Last visit: Mon Mar 01, 2021 11:59 am

Post build command has stopped outputing to output pane

Post by owinsloe »

To help you better we need some information from you.

*** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. ***

Product, version and build:PSS 5.5.154
32 or 64 bit version of product:64
Operating system:windows10
32 or 64 bit OS:64

*** Please add details and screenshots as needed below. ***

DO NOT POST SUBSCRIPTIONS, KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM

I have a post build package utility that performs a number of function including constructing readme.txt files and relocating the newly built executable into software release folders and a local executing BIN folder.

As it performs it's functions it does a write-host to display it's activities and these used to appear in the PSS "Output" pane but this has stopped working.

Do I need to do something different to display output from a post build command?

See screen shots to show situation.

pic3 shows cnwpackage working and displaying to a powershell consol.

NOTE: cnwpackage still performs all the correct copies & moves, just does not output write-host lines to PSS output.

Tahns
Attachments
pic3.jpg
pic3.jpg (131.41 KiB) Viewed 2212 times
pic2.jpg
pic2.jpg (345.7 KiB) Viewed 2212 times
pic1.jpg
pic1.jpg (56.16 KiB) Viewed 2212 times

User avatar
davidc
Posts: 5913
Last visit: Mon Jul 08, 2019 8:55 am

Re: Post build command has stopped outputing to output pane

Post by davidc »

The text should be displayed in the Tools Output panel.

FYI, we plan to consolidate the Build messages into the Tools Output panel in a future release.
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
owinsloe
Posts: 103
Last visit: Mon Mar 01, 2021 11:59 am

Re: Post build command has stopped outputing to output pane

Post by owinsloe »

Hmmm....I'm obviously missing something.

On the Deploy tab I have an output pane that used to display the post command package output but now doesnt. All it displays is ">> Building (MainForm.psf) ...".

Is your response suggesting that these messages should be going there and that it currently doesnt...ie. something changed to prevent this and your FYI is suggesting that this will be corrected in a later release?

User avatar
davidc
Posts: 5913
Last visit: Mon Jul 08, 2019 8:55 am

Re: Post build command has stopped outputing to output pane

Post by davidc »

In the 153 service release we added the Tools Output panel. Refer to the following article:

https://www.sapien.com/blog/2018/07/03/ ... t-support/

When building an executable, the output will be displayed there.
David
SAPIEN Technologies, Inc.