Page 1 of 1

Able to pick PowerShell 6 if exist on system

Posted: Thu Jan 19, 2017 8:59 am
by mxtrinidad
It would be nice if we could have a way to (at least) manually set PowerShell 6 and reload the Object Browser with their existing command.
I understand is not PowerShell 6 in not out yet. But would be an interesting feature to include to help in the adoption of PowerShell Open Source.

I would not have to keep using VS Code. Keep making PowerShell Studio the flagship for PowerShell scripting development.

:)

Re: Able to pick PowerShell 6 if exist on system

Posted: Thu Jan 19, 2017 9:58 am
by DevinL
Thanks for the suggestion, Max!

I've put this on our wishlist and alerted the team.

Re: Able to pick PowerShell 6 if exist on system

Posted: Thu Jan 19, 2017 11:13 am
by Alexander Riedel
We are looking into this. But since PowerShell 6 is based on .NET Core rather than the Windows .NET runtime it requires a little more work on our side. So stay tuned, it is coming, we just cannot promise any time frame.