Primal Studio Install

Post feature requests, product enhancement ideas, and other product-specific suggestions here. Do not post bug reports.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.
Locked
User avatar
cuddlywolf
Posts: 5
Joined: Thu May 14, 2009 2:02 am

Primal Studio Install

Post by cuddlywolf » Thu May 14, 2009 2:13 am

Would it be possible to get the primal studio install to show the current version of apps installad and if they are current? As it is now, it doesn't tell me which ones need updating.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7098
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Primal Studio Install

Post by Alexander Riedel » Thu May 14, 2009 2:57 am

I'll check if that can be added.

Alex
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
cuddlywolf
Posts: 5
Joined: Thu May 14, 2009 2:02 am

Primal Studio Install

Post by cuddlywolf » Thu May 14, 2009 6:44 am

Thank you. If not, I understand, at lest I can go into each product and tell it to do a check and see all tht info.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7098
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Primal Studio Install

Post by Alexander Riedel » Thu May 14, 2009 7:09 am

I am sure we can. Just not sure when at this time :-)
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

Locked