Primal Script 2009

Use this forum to ask questions before you buy. Need information on licensing or pricing? Questions about a trial version? This is the right place for you. No scripting questions, please.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
pfinn1977
Posts: 2
Joined: Tue Aug 17, 2010 3:44 am

Primal Script 2009

Post by pfinn1977 » Tue Aug 17, 2010 3:44 am

I downloaded and install primal script 2009 on my windows xp machine to see if I wanted to recommend its purchase for our department. However when I launch the app all I get is the primal script splash screen and nothing else happens. The splash screen remains up until I run task manager and kill the primalscript.exe

User avatar
Ferdinand Rios
Posts: 369
Joined: Tue Nov 14, 2006 2:56 am

Primal Script 2009

Post by Ferdinand Rios » Tue Aug 17, 2010 3:46 am

Probably a hidden error message in a dialog. try running it with the command line switch /NOSPLASH and see if the error message shows up.
F.G. Rios

User avatar
pfinn1977
Posts: 2
Joined: Tue Aug 17, 2010 3:44 am

Primal Script 2009

Post by pfinn1977 » Tue Aug 17, 2010 4:50 am

Failed to connect to server: Error Code: 800704221 . Why does that pop up behind the splash screen?

User avatar
Ferdinand Rios
Posts: 369
Joined: Tue Nov 14, 2006 2:56 am

Primal Script 2009

Post by Ferdinand Rios » Tue Aug 17, 2010 4:53 am

Its a timing issue. We cannot necessarily control when an error message from the system will popup, which is why we have the /NOSPLASH command option.

As to the error itself, let me consult with the dev team and someone will get back to you.
F.G. Rios

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6833
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Primal Script 2009

Post by Alexander Riedel » Tue Aug 17, 2010 6:34 am

Clicking OK should get rid of the error message and allow you to resume normal operation.
Do you have the "Windows Management Instrumentation Service" stopped or set to disabled?
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6833
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Primal Script 2009

Post by Alexander Riedel » Tue Aug 17, 2010 6:36 am

Topic moved to correct forum.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.