Should PrimalSense pick up on .net variable types

Use this forum to ask questions after your subscription maintenance expires or before you buy. Need information on licensing or pricing? Questions about a trial version? This is the right place for you. No scripting questions, please.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
greatbarrier86
Posts: 11
Meble kuchenne na zamówienie - na wymiar - Wrocław
Joined: Mon Jan 11, 2010 1:57 am

Should PrimalSense pick up on .net variable types

Post by greatbarrier86 »

# create the command [System.Data.SqlClient.SqlCommand]$cmd = New-Object "System.Data.SqlClient.SqlCommand" $cmd.CommandType = [System.Data.CommandType]"Text" $cmd.CommandText = $Query $cmd.Connection = $cn

However, i noticed that the properties of it are not automatically displayed when "." is hit. Is it supposed to? This is sort of an important thing since i'm coming from VS2008 which has it.

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Should PrimalSense pick up on .net variable types

Post by davidc »

If you remove the quotes from System.Data.SqlClient.SqlCommand
it should work.

We will look into why the quoted version does not work.

Thank you

David

David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7376
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Should PrimalSense pick up on .net variable types

Post by Alexander Riedel »

What product are you actually referring to?
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
greatbarrier86
Posts: 11
Joined: Mon Jan 11, 2010 1:57 am

Should PrimalSense pick up on .net variable types

Post by greatbarrier86 »

Sorry for the slow delay. I am referring to PrimalScript. DavidC, i will look at what you mentioned. Perhaps that is all that is necessary.

User avatar
greatbarrier86
Posts: 11
Joined: Mon Jan 11, 2010 1:57 am

Should PrimalSense pick up on .net variable types

Post by greatbarrier86 »

Thank you david. You were correct. Removing the quotes fixed the issue. Thanks so much!