Remote Console does not open

Use this forum to ask questions before you buy. Need information on licensing or pricing? Questions about a trial version? This is the right place for you. No scripting questions, please.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
boxikg
Posts: 10
Joined: Wed Apr 30, 2014 2:58 am

Remote Console does not open

Post by boxikg » Thu Oct 26, 2017 10:55 am

Hi, Remote Console does not open.

PowerShell Studio 5.4.145 x64
Windows 10 Pro x64
Attachments
RemoteConsole.png
RemoteConsole.png (14.21 KiB) Viewed 13716 times

User avatar
cody m
Site Admin
Posts: 123
Joined: Thu Jun 01, 2017 7:20 am

Re: Remote Console does not open

Post by cody m » Thu Oct 26, 2017 11:21 am

Are you receiving any error messages and if so can you upload a screen shot? Also do you have PSRemoting enabled on your machine?
Cody McCants
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
boxikg
Posts: 10
Joined: Wed Apr 30, 2014 2:58 am

Re: Remote Console does not open

Post by boxikg » Thu Oct 26, 2017 1:39 pm

There is no error just nothing happens. I can normally use Enter-PSSession (from local console) and connect remotely to target server which has enabled ps remoting by default (Windows Server 2012 R2).

User avatar
cody m
Site Admin
Posts: 123
Joined: Thu Jun 01, 2017 7:20 am

Re: Remote Console does not open

Post by cody m » Thu Oct 26, 2017 1:43 pm

Okay then please try the steps in this article. https://info.sapien.com/index.php/scrip ... r-machines
Cody McCants
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
boxikg
Posts: 10
Joined: Wed Apr 30, 2014 2:58 am

Re: Remote Console does not open

Post by boxikg » Thu Oct 26, 2017 2:01 pm

Hmm so I have to do this cache export for every single target server I want to remotely connect to? If so that is very impractical in large networks.

User avatar
cody m
Site Admin
Posts: 123
Joined: Thu Jun 01, 2017 7:20 am

Re: Remote Console does not open

Post by cody m » Thu Oct 26, 2017 2:13 pm

I just talked to the Lead Engineers here and we are currently working on a solution to make this process easy for our users that have multiple machines they need to remote to. When we have more information we will update you with any news.
Cody McCants
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
boxikg
Posts: 10
Joined: Wed Apr 30, 2014 2:58 am

Re: Remote Console does not open

Post by boxikg » Thu Oct 26, 2017 2:16 pm

All right. Thank you for your efforts.