Page 1 of 1

Unable to post to product support forum

Posted: Tue Oct 13, 2015 2:23 pm
by OldLost
Registered user of PowerShell Studio 2015, yet I am not able to post to that product's support forum.

(I tried to include an image url here to show you a picture, but I can't do that either :(, so you'll just have to imagine no "New Topic" button on the PSS2015 forum page.)

What is the problem?

Re: Unable to post to product support forum

Posted: Tue Oct 13, 2015 2:35 pm
by Alexander Riedel
The forum role was not automatically added to your account when you registered your product. It should be fixed now.
Log out, then log back in and see if you can post in the product forum.

Re: Unable to post to product support forum

Posted: Tue Oct 13, 2015 2:56 pm
by OldLost
Yes, looks good now Alexander. Thanks for your help.

Re: Unable to post to product support forum

Posted: Thu Oct 15, 2015 7:47 am
by OldLost
Quick question related to this: I also noticed I cannot reply to someone else's post. Is this by design? Do you have it set so that only someone who starts a thread and Sapien support can post to a thread?

Re: Unable to post to product support forum

Posted: Thu Oct 15, 2015 8:53 am
by J. Reif
Yes - that is by design. Topics in our Product Support Forums can only be replied to by the original author and our support personnel. Please note the following statement in the Forum Rules notification at the top of each of the Product Support Forums:
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.