Can't post to product support forum

Use this forum to ask about non-product related topics (login issues, product registrations, web site questions, etc.) No technical support questions, please.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
techiebabel
Posts: 2
Joined: Thu Jul 18, 2013 11:43 am

Can't post to product support forum

Post by techiebabel » Tue Mar 25, 2014 9:27 am

I work for a company where several licenses were purchased at once. I went through the process of registering one of the product keys and that all works fine and shows up in my account as a "Registered Subscription".

The problem being I can't post to the support forums, why is this the case?

User avatar
J. Reif
Posts: 197
Joined: Mon Jan 14, 2013 10:43 am

Re: Can't post to product support forum

Post by J. Reif » Tue Mar 25, 2014 12:12 pm

Hello,

I have checked your forum permissions and they are set so that you should be able to post in the product support forum. Please try logging out, closing your browser, relaunching your browser and logging back in.
June Alane Reif
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
techiebabel
Posts: 2
Joined: Thu Jul 18, 2013 11:43 am

Re: Can't post to product support forum

Post by techiebabel » Tue Mar 25, 2014 12:19 pm

Great! Thank you, appreciate your help. All is working now.