Code formatter gone!

Use this forum to ask about non-product related topics (login issues, product registrations, web site questions, etc.) No technical support questions, please.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
jvierra
Posts: 11347
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Code formatter gone!

Post by jvierra » Tue Jul 18, 2017 12:07 pm

On the forums - The code format dialog is now missing. Only the basic toolbar is available. Why?

We cannot longer select the code format. Last week the formatter stopped retaining left indents. Today it is totally gone.

User avatar
J. Reif
Posts: 141
Joined: Mon Jan 14, 2013 10:43 am

Re: Code formatter gone!

Post by J. Reif » Tue Jul 18, 2017 12:53 pm

Upgrading the forum broke the plugin that allowed for the custom code format. We are working to find a replacement.
June Alane Reif
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
jvierra
Posts: 11347
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Re: Code formatter gone!

Post by jvierra » Tue Jul 18, 2017 1:40 pm

Good luck. I have been trying to find a replacement for Geiji's (spelling) formatter for a couple of years. The source code may still be available.

User avatar
J. Reif
Posts: 141
Joined: Mon Jan 14, 2013 10:43 am

Re: Code formatter gone!

Post by J. Reif » Wed Jul 19, 2017 11:45 am

We have replaced the old style of the forum with a new one so that the CSS no longer interferes with the standard BBcode for code. We are working on finding a syntax highlighter.
June Alane Reif
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
jvierra
Posts: 11347
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Re: Code formatter gone!

Post by jvierra » Wed Jul 19, 2017 12:13 pm

The new style looks much better. It is cleaner and easier to read.

The "code" tag is now retaining formatting but the font is too faded however, it is way better than nothing.

Code: Select all

$splat = @{
	From = 'someone@abc.com'
	To = $recipients
	Subject  = 'MSMQ Issue'
	Body = $body
	BodyAsHtml = $true
	Priority = 'High'
	DeliveryNotificationOption = 'onFailure'
	SmtpServer = 'mail.abc.com'
}

if(Get-WmiObject Win32_PerfRawData_MSMQ_MSMQQueue -computerName $computerName -Filter 'MessagesInQueue > 0'){
	Send-MailMessage @splat
} 
Keep up the good work.