update to SPS17Setup_5.4.144_092017_x64

Use this forum to ask questions about installation or issues encountered while installing our software.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
Post Reply
User avatar
celma972
Posts: 3
Joined: Sat Sep 17, 2016 9:59 am

update to SPS17Setup_5.4.144_092017_x64

Post by celma972 » Mon Oct 09, 2017 8:37 am

OS. Windows 7 x64
Product version : PowerShell studio 2017 x64. I don't remember which build because it has ben uninstall when doing the upgrade.
Antivirus : Mcafee Endpoint Security 10.5

I am trying to update my Powershell studio 2017 to SPS17Setup_5.4.144_092017_x64. But getting this message box from my antivirus (see attachment).

Is there any way to fix that ?

Thks
Attachments
mcafee message box.JPG
mcafee message box.JPG (49 KiB) Viewed 123 times

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6300
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: update to SPS17Setup_5.4.144_092017_x64

Post by Alexander Riedel » Mon Oct 09, 2017 1:09 pm

Please refer to the other posts in this specific forum regarding the same issue.
We cannot control or fix the anti-virus software you are using. You need to submit the files to your vendor for verification rather than just deleting them.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
celma972
Posts: 3
Joined: Sat Sep 17, 2016 9:59 am

Re: update to SPS17Setup_5.4.144_092017_x64

Post by celma972 » Tue Oct 10, 2017 5:40 am

HI Alexander,

Running virustotal tool. It's appear the .exe file is not safe enough to be install on my company desktop.
So, I don't want our network to be in a potential risk
Please provide any help?

Thks
Attachments
virustotal check.JPG
virustotal check.JPG (88.77 KiB) Viewed 98 times

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6300
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: update to SPS17Setup_5.4.144_092017_x64

Post by Alexander Riedel » Tue Oct 10, 2017 5:57 am

My private opinion is that this particular engine just about flags any installer executable I tried with it and always reports the very same error, but I understand your concern.
We have alerted them to what we know is a false positive, but we have no way of accelerating their reaction. I can only recommend what we always recommend in this position,
submit the file you have to the AV vendor you use for verification if in doubt.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

Post Reply