WMI Explorer Window

Support for all customers who have purchased a WMI Explorer product license. This forum does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
Andras
Posts: 12
Joined: Thu May 14, 2015 3:27 pm

WMI Explorer Window

Post by Andras » Tue Oct 17, 2017 10:19 pm

Product, version and build: 2.2.74
32 or 64 bit version of product:64
Operating system:Windows 7
32 or 64 bit OS:64

After a recent update my WMI Explorer Window is showing as below attachment - I have lost the tree structure which showed the different level in the hierachy. Uninstall + re-install made no difference?
Attachments
WMI.PNG
WMI.PNG (8.85 KiB) Viewed 419 times

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6325
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: WMI Explorer Window

Post by Alexander Riedel » Tue Oct 17, 2017 11:27 pm

Try File -> Clear Cache. It should rebuild the cache. Please let us know if that works.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
Andras
Posts: 12
Joined: Thu May 14, 2015 3:27 pm

Re: WMI Explorer Window

Post by Andras » Wed Oct 18, 2017 1:20 pm

No joy - tried that before an uninstall / re-install :|

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6325
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: WMI Explorer Window

Post by Alexander Riedel » Wed Oct 18, 2017 1:31 pm

Look in this folder: C:\ProgramData\SAPIEN\WMI Explorer 2017\Cache
What folders do you see there?
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
Andras
Posts: 12
Joined: Thu May 14, 2015 3:27 pm

Re: WMI Explorer Window

Post by Andras » Wed Oct 18, 2017 5:56 pm

Hi I have a set of folders that represent my host that I run the software from plus several additional folders that look like machines I may have connected to via WMI Explorer

localhost
computer1
computer2
etc
etc.

Was all perfect until one of the recent product updates - I run the full Primal Script 2017 suite

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6325
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: WMI Explorer Window

Post by Alexander Riedel » Wed Oct 18, 2017 7:04 pm

There should be a folder with your machine name. Is there?
If so, what's in it?
Try renaming that folder: C:\ProgramData\SAPIEN\WMI Explorer 2017\Cache to C:\ProgramData\SAPIEN\WMI Explorer 2017\Cache-Old
and then start it.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
Andras
Posts: 12
Joined: Thu May 14, 2015 3:27 pm

Re: WMI Explorer Window

Post by Andras » Sun Oct 22, 2017 2:29 pm

Thanks Alexander - steps suggested fixed it :-)