No Repository Menu Option

Support for all customers who have purchased a VersionRecall product license. This forum does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
193066
Posts: 1
Joined: Thu Aug 17, 2017 1:33 pm

No Repository Menu Option

Post by 193066 » Thu Aug 24, 2017 11:23 am

VersionRecall Version 1.5.139
64 Bit, Windows 10

Unable to use the product.
Attachments
versionrecall.png
versionrecall.png (100.49 KiB) Viewed 314 times

User avatar
Olga_B
Site Admin
Posts: 18
Joined: Mon May 15, 2017 9:06 am

Re: No Repository Menu Option

Post by Olga_B » Thu Aug 24, 2017 11:48 am

Hi,

Could you please provide more info what did you do
- Clean install
- Update
- steps

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6300
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: No Repository Menu Option

Post by Alexander Riedel » Thu Aug 24, 2017 1:06 pm

If this is an initial install, there is a startup wizard to setup your repository and select your folders with source code.
Did you see and finish these steps?
If this is an update, the main menu (left of the Home tab on all Ribbon based applications) or the "Open" button in the quick access bar will allow you to select an existing project.
(Right clicking on a .recall and selecting open would do the same thing)
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.