FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Ask questions about creating Graphical User Interfaces (GUI) in PowerShell and using WinForms controls.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
jvierra
Posts: 13992
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by jvierra » Tue Jan 19, 2016 7:56 am

Did you send an exe only? What was the error? Execution poicy would not cause this issue.

User avatar
tirwin@iot.in.gov
Posts: 40
Joined: Mon Oct 19, 2015 5:45 am

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by tirwin@iot.in.gov » Tue Jan 19, 2016 8:20 am

OK, the following is just a form with a Browse button. But when I compiled it to .exe I checked the "STA Mode" box and when I reopened the "Engine Settings" dialog the check box was still checked. This functionality is not working in my "Original Program". When I check the "STA Mode" box and reopen it. It alw
FolderModernDialog.psf
(10.09 KiB) Downloaded 84 times
ays comes back unchecked. What could be causing this behavior?

User avatar
dan.potter
Posts: 709
Joined: Wed Oct 08, 2014 6:02 am

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by dan.potter » Tue Jan 19, 2016 8:22 am

jvierra wrote:Did you send an exe only? What was the error? Execution poicy would not cause this issue.

yes, it's on page 1.

jvierra
Posts: 13992
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by jvierra » Tue Jan 19, 2016 8:29 am

There is a file in the folder with the PSF called "FolderModernDialog.psf.psbuild" and one called "FolderModernDialog.exe.config". Can you zip both of those and upload them,

User avatar
tirwin@iot.in.gov
Posts: 40
Joined: Mon Oct 19, 2015 5:45 am

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by tirwin@iot.in.gov » Tue Jan 19, 2016 8:35 am

Yes here you are. Again though that one is working.
Dialog.zip
(5.79 KiB) Downloaded 88 times

jvierra
Posts: 13992
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by jvierra » Tue Jan 19, 2016 8:41 am

tirwin@iot.in.gov wrote:Yes here you are. Again though that one is working.
Dialog.zip
Are you saying that this simple version works correctly?

If that is so then copy your original PSF t a new folder and try to build it again after checking the engine and STA mode.

jvierra
Posts: 13992
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by jvierra » Tue Jan 19, 2016 8:43 am

I also asked two different file and you do not end them'
Read my request"

FolderModernDialog.psf.psbuild
FolderModernDialog.exe.config

That is not what you sent.

User avatar
tirwin@iot.in.gov
Posts: 40
Joined: Mon Oct 19, 2015 5:45 am

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by tirwin@iot.in.gov » Tue Jan 19, 2016 8:59 am

is this what you need?
Dialog (2).zip
(951 Bytes) Downloaded 91 times

User avatar
tirwin@iot.in.gov
Posts: 40
Joined: Mon Oct 19, 2015 5:45 am

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by tirwin@iot.in.gov » Tue Jan 19, 2016 9:33 am

Moving all the files to another folder and then recompiling worked. Thanks

User avatar
tirwin@iot.in.gov
Posts: 40
Joined: Mon Oct 19, 2015 5:45 am

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Post by tirwin@iot.in.gov » Tue Jan 19, 2016 9:37 am

Moving all the files to another folder and then recompiling worked. Thanks

Locked