GUI doesn't start, please help!

Ask questions about creating Graphical User Interfaces (GUI) in PowerShell and using WinForms controls.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
Post Reply
User avatar
stevens
Posts: 382
Joined: Wed Jun 15, 2016 2:26 am

GUI doesn't start, please help!

Post by stevens » Wed Jan 29, 2020 7:01 am

Hi,

I was working in a production GUI, made some modifications, then tried to start the project (as I did many times) but suddenly the project just don't start(!) No warning, erros or whatsoever.
Reverted the changes I did, rebooted the computer, but nothing happens. The forms in my project do start seperately, but the project does not start.
Maybe there is something wrong in the startup.pss but haven't changed anything there.

Please help!

Note: must be something in startup.pss because if I try to add breakpoint in startup.pss, it doesnt stop there.
The project is running but GUI does not appear.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7210
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: GUI doesn't start, please help!

Post by Alexander Riedel » Wed Jan 29, 2020 7:42 am

Unless you upload / attach your project here, nobody can look what's wrong.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
stevens
Posts: 382
Joined: Wed Jun 15, 2016 2:26 am

Re: GUI doesn't start, please help!

Post by stevens » Wed Jan 29, 2020 8:08 am

Thanks a lot for your quick reply. It appeared the GUI was executing a script myscript.ps1, but I did not had any reference to it @start.
Removed the script and everything fine again. Not sure what was going on, but solved :-)

Post Reply