Page 1 of 1

Web browser control prompts script error, does not display content

Posted: Wed Jun 05, 2019 7:02 pm
by winsoft
Hello everyone, I have encountered two problems when using the web browser control. Any suggestions are welcome, thanks in advance

My system version: windows 7 sp1

IE browser version: 11.0

1. I have set: prohibit display of script errors, but when opening some pages, still prompt script error

2. In the web browser control, the displayed content is very different from the content displayed by the real IE browser. For example, some content is not displayed, and the flash content cannot be displayed.

I recorded an animated GIF demo, please see the image below, In addition

Re: Web browser control prompts script error, does not display content

Posted: Wed Jun 05, 2019 7:27 pm
by jvierra
Sorry but we do not read Chinese.

Web site errors cannot be suppressed in a web browser control. We can only address script errors.

Re: Web browser control prompts script error, does not display content

Posted: Wed Jun 05, 2019 8:29 pm
by winsoft
Not just Chinese pages, many pages can't load properly

Now I have solved this problem with an external control.

Anyway, thank you very much for your reply.

Re: Web browser control prompts script error, does not display content

Posted: Thu Jun 06, 2019 10:29 am
by davidc
FYI, we released a code snippet (shortcut: setWebBrowserEmulation) that sets the emulation mode of the WebBrowser control (host dependent / running executable). This can help with compatibility in some cases.

https://www.sapien.com/blog/2019/03/06/ ... -v5-6-160/

Re: Web browser control prompts script error, does not display content

Posted: Mon Jun 10, 2019 11:32 pm
by winsoft
@David
Hello, I just saw the reply message, thank you for your reminder.

Content can be loaded, but the navigation buttons below the page are not available

Can you help me verify and solve this problem? thank you very much

test link:
http://fs.focusky.com.cn/zsaxp/lxvh/index.html?html5

Re: Web browser control prompts script error, does not display content

Posted: Tue Jun 11, 2019 8:06 am
by davidc
The WebBrowser control doesn't always work well with advanced web features. If the snippet doesn't work for you, then I recommend either opening the page with an external browser or possible looking for a third-party control.