Support Forums

run vbs throught hta

Batch, ASP, JScript, Kixtart, etc.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.
User avatar
wutttokkk
Posts: 2
Joined: Fri Jun 29, 2012 10:24 am

run vbs throught hta

Postby wutttokkk » Fri Jun 29, 2012 11:14 am

Is it possible to make a hta on my site so when they click the button
it runs a .vbs they installed? The hta will run the vbs fine
but when uploaded to my site it does nothing.
User avatar
wutttokkk
Posts: 2
Joined: Fri Jun 29, 2012 10:24 am

run vbs throught hta

Postby wutttokkk » Fri Jun 29, 2012 11:14 am

Is it possible to make a hta on my site so when they click the button
it runs a .vbs they installed? The hta will run the vbs fine
but when uploaded to my site it does nothing.
User avatar
jvierra
Posts: 10021
Joined: Tue May 22, 2007 9:57 am
Contact:

run vbs throught hta

Postby jvierra » Fri Jun 29, 2012 11:32 am

It is absolutely not possibel to run an HTA from a website. The whole point of an HTA is to run without a web server. All components must be located on the local machine or on a mapped and trusted drive.


Your users cannot even download an HTA and access scripts on a web site. They must download all components and install them using an installer or extract them from a zip file to a local folder.


PrimalScript will allow you to create an EXE that houses all scripts and other components. This can be downloaded and run. It will extract all scripts locally. The user must first clear the inet downloaded flag or you must distribute a properly signed module.

jvierra2012-06-29 18:34:17

Return to “Other Scripting Languages”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest