static ip setup using sysprep

Batch, ASP, JScript, Kixtart, etc.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
Locked
User avatar
tirou
Posts: 2
Joined: Tue May 04, 2010 8:44 am

static ip setup using sysprep

Post by tirou » Tue May 04, 2010 8:49 am

Hi

I am trying to set static IP address using sysprep answer file on a windows 2003 VM. I included the following section as per MS technet article

[Networking] InstallDefaultComponents=Yes[params.MS_TCPIP.Adapter01] SpecificTo = Adapter01 DHCP = No IPAddress = 10.10.10.10 SubnetMask = 255.255.255.0 DefaultGateway = 10.10.10.1

But, when sysprep runs always DHCP gets configured. sysprep ignores whatever static ip I enter under sysprep answer file. Am I missing anything here.

Appreciate any help

Thankstirou2010-05-04 15:50:37

User avatar
tirou
Posts: 2
Joined: Tue May 04, 2010 8:44 am

static ip setup using sysprep

Post by tirou » Tue May 04, 2010 8:49 am

Hi

I am trying to set static IP address using sysprep answer file on a windows 2003 VM. I included the following section as per MS technet article

[Networking] InstallDefaultComponents=Yes[params.MS_TCPIP.Adapter01] SpecificTo = Adapter01 DHCP = No IPAddress = 10.10.10.10 SubnetMask = 255.255.255.0 DefaultGateway = 10.10.10.1

But, when sysprep runs always DHCP gets configured. sysprep ignores whatever static ip I enter under sysprep answer file. Am I missing anything here.

Appreciate any help

Thankstirou2010-05-04 15:50:37

Locked