Support Forums

PrimalXML Crash on Simple XPath Search

Product support for PrimalXML users
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
sblaylock
Posts: 20
Joined: Tue May 31, 2011 5:00 am

PrimalXML Crash on Simple XPath Search

Postby sblaylock » Fri Sep 23, 2011 12:48 am

PrimalXML will consistently crash when a trailing argument is missing while using the Simple XPath Search function.



XML:



<project>
<configuration>
<settings>
<setting1>xyz</setting1>
<setting2>123</setting2>
</settings>
</configuration>
</project>



These searches work:


/project/configuration/settings[setting1='xyz'].


/project/configuration/settings[setting1='xyz']/setting1


/project/configuration/settings[setting1='xyz']/setting2



This search will crash the program:


/project/configuration/settings[setting1='xyz']



It should probably return "XPath Error: Format Error: Missing Object".



Scott.

User avatar
davidc
Posts: 4448
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

PrimalXML Crash on Simple XPath Search

Postby davidc » Fri Sep 23, 2011 3:27 am

What version of PrimalXML do you have installed?
David
David
SAPIEN Technologies, Inc.
User avatar
sblaylock
Posts: 20
Joined: Tue May 31, 2011 5:00 am

PrimalXML Crash on Simple XPath Search

Postby sblaylock » Fri Sep 23, 2011 3:54 am

PrimalXML 2011.
Scott.
User avatar
davidc
Posts: 4448
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

PrimalXML Crash on Simple XPath Search

Postby davidc » Fri Sep 23, 2011 5:20 am

The issue will be resolved in the next service release.
David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

Return to “PrimalXML”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest