Support Forums

Can't permanently add "Open" to "Quick Access Toolbar"

Product support for PrimalSQL users
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
DiZzyDmon
Posts: 21
Joined: Mon Aug 06, 2007 11:04 pm

Can't permanently add "Open" to "Quick Access Toolbar"

Postby DiZzyDmon » Thu Apr 09, 2015 8:05 am

I'd like to permanently add the "Open" button in my PrimalSQL "quick access toolbar".

I click the top-left drop-down button right below the quick access toolbar (the button does not have a name), right-click "Open", click "Add to Quick Access Toolbar" ["Add to Quick Access Toolbar.png" screenshot attached].

The Open button gets added to the toolbar (though it can't be moved further to the left). The Open button remains and works fine for the duration of my session ["Now you see it.png" screenshot attached].

But if I close PrimalSQL, then open it again, the Open button is gone ["Now you don't.png" screenshot attached].

This is the most low-level problem I can imagine, but I thought I'd report it anyway.

PrimalSQL 2015 version 4.1.40, 64-bit
Windows 7 Professional with Service Pack 1, 64-bit
Attachments
Now you don't.png
Now you don't.png (4.12 KiB) Viewed 2728 times
Now you see it.png
Now you see it.png (4 KiB) Viewed 2728 times
Add to Quick Access Toolbar.png
Add to Quick Access Toolbar.png (13.55 KiB) Viewed 2728 times
User avatar
SAPIEN Support Forums
Posts: 945
Joined: Wed Dec 03, 2014 2:26 pm

Can't permanently add "Open" to "Quick Access Toolbar"

Postby SAPIEN Support Forums » Thu Apr 09, 2015 8:05 am

This is an automated post. A real person will respond soon.

Thank you for posting, DiZzyDmon.

Did you remember to include the following?
    1. Product, version and build (e.g. Product: PrimalSQL 2014, Version & Build: 4.0.36. Version and build information can be found in the product's About box accessed by clicking the blue icon with the 'i' in the upper right hand corner of the ribbon.)
    2. Specify if you are running a 32 or 64 bit version
    3. Specify your operating system and if it is 32 or 64 bit.
    4. Attach a screenshot if your issue can be seen on the screen
    5. Attach a zip file if you have multiple files (crash reports, log entries, etc.) related to your issue.

If not, please take a moment to edit your original post or reply to this one.

*** Make sure you do not post any licensing information ***
User avatar
davidc
Posts: 4354
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Can't permanently add "Open" to "Quick Access Toolbar"

Postby davidc » Thu Apr 09, 2015 8:41 am

Thank you for reporting the bug. We are looking into the issue.

David
David
SAPIEN Technologies, Inc.
User avatar
davidc
Posts: 4354
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Can't permanently add "Open" to "Quick Access Toolbar"

Postby davidc » Thu Apr 09, 2015 9:00 am

The issue will be resolved in the next service release.

David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

Return to “PrimalSQL”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest