Error using DSN with PrimalSQL 2011

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Error using DSN with PrimalSQL 2011

Post by davidc » Wed Aug 10, 2011 5:01 am

Alter the ODBC connection string in 2011 to this: Driver={Microsoft ODBC for Oracle};Dsn=AR System ODBC Data Source;User ID=<user id>;Password=<password>Also keep the DSN in both System and User just in case. David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
myitguy
Posts: 27
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:50 am

Error using DSN with PrimalSQL 2011

Post by myitguy » Wed Aug 10, 2011 6:06 am

Sorry to keep providing short answers.

That did not work either. Is there some debug logging that can be enabled, possibly?

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Error using DSN with PrimalSQL 2011

Post by davidc » Thu Aug 11, 2011 4:16 am

Unfortunately
these errors originate in the providers, which I don't have access to. I will
have to do some more research and try to recreate the problem on our end. Right
now I can only recommend using the Oracle Connection.Just to test,
can you modify the connection string once again? Before when testing a DSN to a
SQL Database the following change helped:Dsn=AR
System ODBC Data Source;uid=<user id>;pwd=<password> David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
myitguy
Posts: 27
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:50 am

Error using DSN with PrimalSQL 2011

Post by myitguy » Thu Aug 11, 2011 6:19 am

That allowed me to connect. Is there a way to browse the table information as in 2009?

Thank you, again for all your assistance.

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Error using DSN with PrimalSQL 2011

Post by davidc » Thu Aug 11, 2011 6:58 am

Yes, the next service release will resolve the missing tables issue as well. David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
myitguy
Posts: 27
Joined: Fri Aug 24, 2007 4:50 am

Error using DSN with PrimalSQL 2011

Post by myitguy » Thu Aug 11, 2011 7:38 am

Excellent! Thank you again for all your help. Much appreciated.