ChangeVue version

Archived support forum for customers who once purchased a PrimalForms product license. This forum is locked.
User avatar
kghammonddc
Posts: 13
Joined: Tue Jan 31, 2012 5:00 pm

ChangeVue version

Post by kghammonddc » Tue Feb 14, 2012 4:04 am

Is it possible to use a variable to pull the current ChangeVue version information into a PrimalForms Form?

We want to do some kind of a help --> About or maybe put the version number in the Title bar and we don't want to keep updating it. We would like to just automatically grab the latest version from ChangeVue.

Thank you,
Kevin

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

ChangeVue version

Post by davidc » Tue Feb 14, 2012 4:53 am

Do you mean the version of ChangeVue itself or a file checked into changevue? David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
kghammonddc
Posts: 13
Joined: Tue Jan 31, 2012 5:00 pm

ChangeVue version

Post by kghammonddc » Tue Feb 14, 2012 4:56 am

The file checked into ChangeVue.

Thank You,
Kevin

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

ChangeVue version

Post by davidc » Tue Feb 14, 2012 5:44 am

What version of ChangeVue do you have installed? David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
kghammonddc
Posts: 13
Joined: Tue Jan 31, 2012 5:00 pm

ChangeVue version

Post by kghammonddc » Tue Feb 14, 2012 5:52 am

The latest version that comes with PrimalScript Studio, ChangeVue 2011.

Thank you,
Kevin

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

ChangeVue version

Post by davidc » Tue Feb 14, 2012 6:26 am

I will pass this on to the ChangeVue team and back to you as soon as I hear from them. David
David
SAPIEN Technologies, Inc.