Strange issue

Support for all customers who have purchased a SAPIEN PowerShell Studio product license. This forum does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
waynecierkowski
Posts: 20
Joined: Wed May 14, 2014 11:40 am

Strange issue

Post by waynecierkowski » Mon Dec 21, 2015 7:23 am

I'm trying to run a new program on one of my backup servers. I have been getting the following error when I execute the compiled program:

Unhandled Exception: System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or ass
embly 'System.Management.Automation, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKey
Token=31bf3856ad364e35' or one of its dependencies. The system cannot find the f
ile specified.
at #m.#Xc.#Sc(String[] #Tc)
at #m.#Xc.#Wc(String[] #Tc)

I even went as far as creating a simple program that all it does is issue a exit command and this one too fails with the same error. All of my other backup servers don't do this.

The server is Windows 2008 R2 Standard with all the latest patches applied.

Any ideas on how to correct this??

TIA...

User avatar
waynecierkowski
Posts: 20
Joined: Wed May 14, 2014 11:40 am

Re: Strange issue

Post by waynecierkowski » Mon Dec 21, 2015 9:11 am

Problem resolved. I did not have Windows Management Framework 3.0 installed on the server.. All works as it should now...

User avatar
davidc
Posts: 5889
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Strange issue

Post by davidc » Mon Dec 21, 2015 11:00 am

Thank you for the update.

David
David
SAPIEN Technologies, Inc.