Activation Ports

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
RepublicSysEng
Posts: 5
Joined: Tue Nov 25, 2014 12:50 pm

Activation Ports

Post by RepublicSysEng » Thu Dec 04, 2014 7:58 am

I'm having an issue activating our powershell studio 2014. I believe it's our web filter. I'm able to use a trial key with no problem, but our subscription number doesn't work and errors with "invalid username and password combination" and I can log into the support site with the same information with no problem. Unless there is another issue I'm missing.

Can you possibly say what port or ports are used for activation and IP's or DNS names? That way I can send that to our security department to open the required ports and IP's.

Thanks!

User avatar
SAPIEN Support Forums
Posts: 945
Joined: Wed Dec 03, 2014 2:26 pm

Activation Ports

Post by SAPIEN Support Forums » Thu Dec 04, 2014 7:58 am

This is an automated post. A real person will respond soon.

Thank you for posting, RepublicSysEng.

Did you remember to include the following?
  • 1. Product, version and build (e.g. Product: PowerShell Studio 2014, Version & Build: 4.1.71. Version and build information can be found in the product's About box accessed by clicking the blue icon with the 'i' in the upper right hand corner of the ribbon.)
    2. Specify if you are running a 32 or 64 bit version
    3. Specify your operating system and if it is 32 or 64 bit.
    4. Attach a screenshot if your issue can be seen on the screen
    5. Attach a zip file if you have multiple files (crash reports, log entries, etc.) related to your issue.
If not, please take a moment to edit your original post or reply to this one.

*** Make sure you do not post any licensing information ***

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Activation Ports

Post by davidc » Thu Dec 04, 2014 9:32 am

Sometimes unusual characters in the password can prevent the activation process. If you do have any usual characters, please temporarily change you password before activating and let us know if it works.

David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
RepublicSysEng
Posts: 5
Joined: Tue Nov 25, 2014 12:50 pm

Re: Activation Ports

Post by RepublicSysEng » Thu Dec 04, 2014 12:18 pm

That did it! Thank you. We had a back slash in the password.