Module doesn't load

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
carlodidier
Posts: 11
Joined: Wed Sep 19, 2012 2:53 am

Module doesn't load

Post by carlodidier » Wed Sep 19, 2012 2:53 am

>> Building (SharesAndSnapshots) Project...
>> Running (SharesAndSnapshots) Project Script...
>> Platform: 32Bit
SharesAndSnapshots.pfproj Startup.pfs MainForm.pff Globals.ps1 SharesAndSnapshots.pfprojs SharesAndSnapshots.Temp.ps1
ERROR: Import-Module : The specified module 'DataONTAP' was not loaded because no valid module file was found in any module directory.
MainForm.pff (5): ERROR: At Line: 5 char: 15
ERROR: + import-module > Execution time: 00:00:58
>> Script Ended

User avatar
carlodidier
Posts: 11
Joined: Wed Sep 19, 2012 2:53 am

Module doesn't load

Post by carlodidier » Wed Sep 19, 2012 2:56 am

Sorry, I pasted the wrong text. Here's the correct one:

I installed the Data ONTAp Powershell Toolkit. It works fine in the normal powershell console. But in Powerstudio, I get this error:

ERROR: Import-Module : The specified module 'DataONTAP' was not loaded because no valid module file was found in any module directory.
MainForm.pff (5): ERROR: At Line: 5 char: 15
ERROR: + import-module <<<< DataONTAP
ERROR: + CategoryInfo : ResourceUnavailable: (DataONTAP:String) [Import-Module], FileNotFoundException
ERROR: + FullyQualifiedErrorId : Modules_ModuleNotFound,Microsoft.PowerShell.Commands.ImportModuleCommand
ERROR:

The module is correctly installed in C:WindowsSystem32WindowsPowerShellv1.0ModulesDataONTAP and I can load and use it in the Powershell console.
System is a fully updated Windows 7 Enterprise 64bit.

Any ideas?

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Module doesn't load

Post by davidc » Wed Sep 19, 2012 5:04 am

Can you run the script using the 64Bit platform and let me know if it makes a difference?

David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
carlodidier
Posts: 11
Joined: Wed Sep 19, 2012 2:53 am

Module doesn't load

Post by carlodidier » Wed Sep 19, 2012 9:00 am

Aaaarrrghhh! That's it! Thanks David!