Connect-VIserver not recognised in PS Studio

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST LICENSE NUMBERS, ACTIVATION KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
sneh_09
Posts: 3
Last visit: Fri Sep 18, 2020 8:10 am

Connect-VIserver not recognised in PS Studio

Post by sneh_09 »

To help you better we need some information from you.

*** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. ***

Product, version and build: Powers Shell Studio 2020
Operating system: Win 10
PowerShell version: 5.1.17763.1007
32 or 64 bit OS: 64 bit

*** Please add details and screenshots as needed below. ***
The connect-VIserver is not being picked up in powershell studio while writing the script. The vmware core modules are in the cache of studio, I can see the object fine and this command is working fine on my PC through powershell console outside PS Studio

DO NOT POST LICENSES, KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM
Attachments
mod.JPG
mod.JPG (34.88 KiB) Viewed 791 times
c1.jpg
c1.jpg (72.96 KiB) Viewed 791 times

User avatar
Olga_B
Site Admin
Posts: 154
Last visit: Fri Mar 05, 2021 4:39 pm

Re: Connect-VIserver not recognised in PS Studio

Post by Olga_B »

I can't reproduce issue. Connect-VIserver is showing in PrimalSense.

Looks like you need to delete module from the cache, and then re-add it.
Also, could you please provide build number for the PowerShell Studio.

User avatar
tconley@semprautilities.com
Posts: 18
Last visit: Thu Oct 08, 2020 9:34 pm

Re: Connect-VIserver not recognised in PS Studio

Post by tconley@semprautilities.com »

i am having the same issue with it not finding the invoke-sqlcmd commandlet

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7608
Last visit: Sat Mar 06, 2021 10:47 am
Answers: 2
Been upvoted: 6 times

Re: Connect-VIserver not recognised in PS Studio

Post by Alexander Riedel »

Please note that we cannot reply in any helpful manner if you do not provide any information.
Simply stating in someone else's thread that your have the 'same' problem tells us nothing about your product build, OS, powershell version etc.
Please do yourself and us a favor and always create a new thread rather than jumping in somewhere.
Specify the requested information and keep in mind that we cannot see your screen, look at your computer or scan your hard drive.
Be as verbose as possible.

Thank you!
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.