How do I edit the module cache for PSH 7?

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST LICENSE NUMBERS, ACTIVATION KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
brinkcm
Posts: 25
Meble kuchenne na zamówienie - na wymiar - Wrocław
Joined: Fri Aug 21, 2015 12:28 pm
Location: Michigan

How do I edit the module cache for PSH 7?

Post by brinkcm »

64-bit PowerShell Studio 5.7.173
W10 64-bit

I do not see options to edit the PSH 7 cache, nor do I see a way to add PSH 7 as a PSH version. I can run scripts in the PSH 7 host, but not edit the cache. Screenshots attached.


Cache Editor
Capture1.PNG
Capture1.PNG (4.86 KiB) Viewed 1310 times

Cache Editor > Add new PowerShell version
Capture2.PNG
Capture2.PNG (6.39 KiB) Viewed 1308 times

User avatar
mxtrinidad
Site Admin
Posts: 399
Joined: Sun Mar 03, 2013 12:42 pm

Re: How do I edit the module cache for PSH 7?

Post by mxtrinidad »

It's on our To-Do list.
:)

User avatar
brinkcm
Posts: 25
Joined: Fri Aug 21, 2015 12:28 pm
Location: Michigan

Re: How do I edit the module cache for PSH 7?

Post by brinkcm »

Thanks! :)

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7376
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: How do I edit the module cache for PSH 7?

Post by Alexander Riedel »

Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.