VMware PowerCLI

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST LICENSE NUMBERS, ACTIVATION KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
mamoth100
Posts: 5
Meble kuchenne na zamówienie - na wymiar - Wrocław
Joined: Mon Dec 19, 2016 7:01 pm

VMware PowerCLI

Post by mamoth100 »

I just, for the life of me, cannot get VMware PowerCLI to show up in PrimalSense.

I installed PowerShell Studio. I then did an Install-Module VMware.PowerCLI and it installed fine. All on a new Windows 10 PC. I can launch a PowerShell window and use the cmdlets for VMware PowerCLI.

Did a ton of searching on Sapien and did all of what I could find without success. Reinstalling, rebuilding cache, etc. The modules show up in the PowerShell Browser in PowerShell Studio. I'm lost.

User avatar
Olga_B
Site Admin
Posts: 137
Joined: Mon May 15, 2017 9:06 am

Re: VMware PowerCLI

Post by Olga_B »

First off all

To help you better we need some information from you.

*** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. ***

Product, version and build:
32 or 64 bit version of product:
Operating system:
32 or 64 bit OS:64 bit

*** Please add details and screenshots as needed below. ***

DO NOT POST LICENSES, KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM

User avatar
mxtrinidad
Site Admin
Posts: 394
Joined: Sun Mar 03, 2013 12:42 pm

Re: VMware PowerCLI

Post by mxtrinidad »

Please, also include the VMware-PowerCLI installed version.