Powershell module not working in IDE

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
rtill6196
Posts: 1
Joined: Thu Aug 08, 2013 6:34 am

Powershell module not working in IDE

Post by rtill6196 » Thu Jun 13, 2019 11:33 am

To help you better we need some information from you.

*** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. ***

Product: PowerShell Studio 2019 (64 Bit)
Build: v5.6.162
OS: Windows 10 Enterprise (64 Bit)
Build: v10.0.17763.0


*** Please add details and screenshots as needed below. ***
I am using AzureRM module for this project. The modules for AzureRM will work when I run it once, then run it again and the modules names in my code are greyed out and show as not installed. I used powershell module manager to update the modules then refreshed the cache but still showing greyed out.

Any help with getting powershell studio to recognize the install modules would be greatly appreciated.

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Powershell module not working in IDE

Post by davidc » Thu Jun 13, 2019 12:21 pm

Please verify that you have the correct platform selected in PowerShell Studio:
Platform Settings.png
Platform Settings.png (12.98 KiB) Viewed 1309 times
For example, PowerShell V5 vs V2 or 64 bit vs 32 bit.
David
SAPIEN Technologies, Inc.