Find All References Doesn't Work When Called From Functions Window

Support for all customers who have purchased a SAPIEN PowerShell Studio product license. This forum does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
pdearmen
Posts: 59
Joined: Sun Mar 03, 2013 12:42 pm

Find All References Doesn't Work When Called From Functions Window

Post by pdearmen » Tue Oct 09, 2018 2:39 pm

To help you better we need some information from you.

*** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. ***
Product: PowerShell Studio 2018 (64 Bit)
Build: v5.5.155
OS: Windows 10 Enterprise (64 Bit)
Build: v10.0.16299.0


*** Please add details and screenshots as needed below. ***

DO NOT POST SUBSCRIPTIONS, KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM

Setup:
I have a script with multiple script blocks/functions in it. When I right click on a function/script block in the code editor and select to find all references it works properly. This is shown below. I right clicked on $citrixScriptBlock on line 3107 and selected find all references.
FindAllReferencesWorks.PNG
FindAllReferencesWorks.PNG (96.36 KiB) Viewed 544 times
If I do the same thing from the Functions window on the right-hand side it shows a line number of 0 - this happens for both script blocks and functions.
FindAllReferencesDoesNotWorks.PNG
FindAllReferencesDoesNotWorks.PNG (89.78 KiB) Viewed 544 times
This is not a disaster level bug but it caught me by surprise the first time I encountered it :D

I also took a video of the issue and uploaded it here on youtube: https://youtu.be/W016jWQVhQg

User avatar
davidc
Posts: 5474
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Find All References Doesn't Work When Called From Functions Window

Post by davidc » Tue Oct 09, 2018 3:06 pm

We are investigating the issue and thank you for reporting this.
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
davidc
Posts: 5474
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: Find All References Doesn't Work When Called From Functions Window

Post by davidc » Tue Oct 09, 2018 3:24 pm

We found the problem and the issue will be resolved in the next service release.
David
SAPIEN Technologies, Inc.