Page 1 of 1

Snippet Editor Bug?

Posted: Fri May 26, 2017 9:29 am
by dave.wiard
I have a user snippet that includes the following text.
# Copyright © 2017
When this gets saved to the snippet file it appears to be correctly saved in UTF-8 format (as identified by Visual Studio Code).
<Code Language="PowerShell">
	<![CDATA[# Copyright © 2017
]]>
</Code>
When I return to the Snippet Editor to make changes it does not look right.
# Copyright © 2017
This can be duplicated in every time. Create a new snippet with the copyright symbol, save it, close it, reopen it.

Re: Snippet Editor Bug?

Posted: Fri May 26, 2017 9:42 am
by dave.wiard
Also, if I delete the  it returns the next time the snippet is opened. If I do not delete it before saving the file there are two the next time it gets opened.

Re: Snippet Editor Bug?

Posted: Fri May 26, 2017 10:05 am
by Alexander Riedel
Looks like some type of conversion error. We will look into it.

Re: Snippet Editor Bug?

Posted: Fri May 26, 2017 10:22 am
by Alexander Riedel
[Topic moved to correct forum by moderator]
Please makes sure to post in the correct forum to start with. It prevents us from having to come back and ask questions that are listed in the post template.

Please indicate the exact version of the product and the snippet editor you have installed.

Re: Snippet Editor Bug?

Posted: Fri May 26, 2017 2:56 pm
by dave.wiard
These are the versions I am currently running. This has been happening for some time but I only now have taken the time to post this issue.

PowerShell Studio 2017 v5.4.140

Snippet Editor 1.1.19

Re: Snippet Editor Bug?

Posted: Tue Jun 27, 2017 11:24 am
by davidc
This issue should be resolved in the latest service release of PowerShell Studio (v5.4.141).