MultiTab Form

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
Andras
Posts: 21
Joined: Thu May 14, 2015 3:27 pm

MultiTab Form

Post by Andras » Mon Feb 13, 2017 8:53 pm

Product, version and build: PowerShell Studio 2017 v5.4.135
64 bit version of product:
Operating system: Windows 7 Enterprise
32 or 64 bit OS:64 bit
PowerShell Version:
Name Value
---- -----
PSVersion 5.0.10586.117
PSCompatibleVersions {1.0, 2.0, 3.0, 4.0...}
BuildVersion 10.0.10586.117
CLRVersion 4.0.30319.42000
WSManStackVersion 3.0
PSRemotingProtocolVersion 2.3
SerializationVersion 1.1.0.1

I am seeing issues where upon designing a multi-tab form GUI, I am unable to drag the Label object from the Toolbox onto the 4th Tab part of the form. It drags but you can't do anything such as enter the Text into the Label Object. I can drag other objects from the toolbox successfully onto the form where the 4th Tab is. Anyone seen this before? On the label Object properties, as soon as I enter some text in the Text Property which would normally display on the form, when I commit the text, the label object disappears from the form. I have restarted PS Studio and tested the other previos 3 x tabs / forms - no issues?
Attachments
Capture.PNG
Capture.PNG (362 Bytes) Viewed 737 times

User avatar
DevinL
Site Admin
Posts: 1098
Joined: Mon Aug 17, 2015 2:25 pm

Re: MultiTab Form

Post by DevinL » Tue Feb 14, 2017 9:23 am

I'm currently unable to reproduce this issue.

I created a new form, added a Tab Control and 4 tabs, then added a Label to the fourth tab and changed the text to "Test".

Could you possibly upload the form that you're experiencing this issue with? There's a possibility we can figure out the cause of the issue that way.

If you don't wish for your code to be public, you can upload it to https://sapien.com/support/upload and only SAPIEN employees will have access.
DevinL
SAPIEN Technologies, Inc.