PrimalSens not working for workflow

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST LICENSE NUMBERS, ACTIVATION KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
arjanbroeke
Posts: 44
Joined: Tue Jul 17, 2012 7:53 pm
Location: Netherlands
Contact:

PrimalSens not working for workflow

Post by arjanbroeke » Thu Jun 30, 2016 1:36 am

Product, version and build: PS2016 5.2.123
32 or 64 bit version of product: 64-bit
Operating system: Windows 10
32 or 64 bit OS: 64-bit
PowerShell Version: 5

When defining a workflow with parameters, the parameters are not shown in PrimalSense, I've tried all three the options for the Cmdlet Primalsense setting.

I've for example defined:
  1. workflow Get-VMMDisk {
  2.  
  3.     param (
  4.  
  5.         [Parameter(Mandatory = $true)][string]$VMName
  6.  
  7.     )
But when calling the workflow in the script, the workflow name is in the PrimalSense, but the parameters are not.


Cheers,
Arjan

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Re: PrimalSens not working for workflow

Post by davidc » Thu Jun 30, 2016 7:50 am

Thank you for reporting this. This issue will be resolved in the next service release.
David
SAPIEN Technologies, Inc.