Support Forums

encode a vbs ?

Support for all customers who have purchased a PrimalScript product license. This forum does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.
User avatar
Domtar
Posts: 16
Joined: Sun Mar 03, 2013 12:42 pm

encode a vbs ?

Postby Domtar » Tue Oct 27, 2015 10:59 am

Product, version and build: PrimalScript 2015, latest build
32 or 64 bit version of product: 64-bit
Operating system: Windows 7
32 or 64 bit OS: 64-bit

hi all,

in a previous version of PrimalScript, I was able to encode my script so no one can see the code. I was not able to find this option in PrimalScript 2015. was this feature removed?

thank you!
User avatar
Alexander Riedel
Posts: 5862
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: encode a vbs ?

Postby Alexander Riedel » Tue Oct 27, 2015 1:20 pm

It's not removed, but not visible by default. The VBScript encoder is not really a safe option, as their are many decoders available online.
Depending on what you do, packaging the script as an exe might be safer choice.

Select the customize Quick Access Bar button and add the "Encode" command to the bar as shown below.

10-27-2015 1-14-52 PM.png
10-27-2015 1-14-52 PM.png (105.6 KiB) Viewed 3048 times
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.
User avatar
Domtar
Posts: 16
Joined: Sun Mar 03, 2013 12:42 pm

Re: encode a vbs ?

Postby Domtar » Wed Oct 28, 2015 6:48 am

it's safe enough for our needs :-)

thank you!

Return to “PrimalScript”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron