problem with opening options dialog

This forum can be browsed by the general public. Posting is limited to current SAPIEN license holders with active maintenance and does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST LICENSE NUMBERS, ACTIVATION KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
samuelz
Posts: 14
Joined: Wed Feb 20, 2013 12:16 pm

problem with opening options dialog

Post by samuelz »

verytime when I go to File>Options, it pops up message saying "the parameter is incorrect", then it goes to the option dialog. I am using the latest PrimalScript, any idea? thanks.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7522
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm
Answers: 1
Been upvoted: 2 times

Re: problem with opening options dialog

Post by Alexander Riedel »

Please always specify the exact version and build number. When someone reads this post 2 year from now they should know which exact build this build refers to. Thanks.

Did this suddenly start when using this specific build or is this an effect after updating to the latest build?
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
samuelz
Posts: 14
Joined: Wed Feb 20, 2013 12:16 pm

Re: problem with opening options dialog

Post by samuelz »

I am using 6.5.141. thanks.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7522
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm
Answers: 1
Been upvoted: 2 times

Re: problem with opening options dialog

Post by Alexander Riedel »

And what about the second question?
What page is it showing when you go to the options dialog?
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
samuelz
Posts: 14
Joined: Wed Feb 20, 2013 12:16 pm

Re: problem with opening options dialog

Post by samuelz »

cannot remember when it started happening, but before and after the update, it happens everytime when I open the options dialog, and it goes to the page whichever I left on the last time. any other information that will be helpful for you to find the cause? thanks!

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7522
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm
Answers: 1
Been upvoted: 2 times

Re: problem with opening options dialog

Post by Alexander Riedel »

Get the latest service build and see if the problem persists.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
samuelz
Posts: 14
Joined: Wed Feb 20, 2013 12:16 pm

Re: problem with opening options dialog

Post by samuelz »

just installed 6.5.142 and it is the same error message.

where is the options written on the disk? I might be able to hack into it and fix the problem. thanks.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7522
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm
Answers: 1
Been upvoted: 2 times

Re: problem with opening options dialog

Post by Alexander Riedel »

Please don't try to hack anything.
Can you export this key: HKEY_CURRENT_USER\Software\SAPIEN Technologies, Inc.\PrimalScript\2012

to a reg file and email it to support@sapien.com

Maybe we can reproduce the problem that way.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
samuelz
Posts: 14
Joined: Wed Feb 20, 2013 12:16 pm

Re: problem with opening options dialog

Post by samuelz »

any update on this? still see the error message which is quite annoying.
Thanks for the help.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7522
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm
Answers: 1
Been upvoted: 2 times

Re: problem with opening options dialog

Post by Alexander Riedel »

Not really, we have found no way of reproducing this and no one else reported this.
You shouldn't have to go into the settings often enough to make this annoying, so why don't you tell me why you go there all the time? Maybe that way we can figure out what happened to cause this.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.