Primalforms - unable to load virtual machine

This forum can be browsed by the general public. Posting is no longer allowed as the product has been discontinued.
Locked
User avatar
olive22
Posts: 4
Joined: Wed Dec 01, 2010 6:21 pm

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by olive22 » Wed Dec 01, 2010 6:21 pm

Just downloaded & installed PrimalForms. It fails to launch with the following error:



32bit Windows 7 Enterprise

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7209
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by Alexander Riedel » Wed Dec 01, 2010 7:52 pm

We are aware of the problem. We are currently testing a fix.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by davidc » Thu Dec 02, 2010 3:02 am

This issue should be resolved in the next service release.


David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
olive22
Posts: 4
Joined: Wed Dec 01, 2010 6:21 pm

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by olive22 » Thu Dec 02, 2010 4:11 am

Is there a rough timeframe for the service release?

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by davidc » Thu Dec 02, 2010 7:19 am

The update should be available by Tuesday of next week, but there is a chance it might release before the end of this week.



Daviddavidc2010-12-02 14:22:43
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by davidc » Mon Dec 06, 2010 4:36 am

The new version is available; please let us know if the issue persists.
Thank you,
David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
olive22
Posts: 4
Joined: Wed Dec 01, 2010 6:21 pm

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by olive22 » Mon Dec 06, 2010 5:27 am

I reused my download link for PrimalForms CE & version still shows as 1.0.8. Am I doing something wrong ?
Note: not using the computer with the issue ATM

User avatar
davidc
Posts: 5913
Joined: Thu Aug 18, 2011 4:56 am

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by davidc » Mon Dec 06, 2010 7:36 am

Please try the link once again. The version should be 1.0.9.
David
David
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
olive22
Posts: 4
Joined: Wed Dec 01, 2010 6:21 pm

Primalforms - unable to load virtual machine

Post by olive22 » Mon Dec 06, 2010 5:14 pm

Redownloaded & installed. PrimalForms CE launches, with version 1.0.9
Thanks for the prompt fix & replies!

Now back to drawing forms :-)

Locked