Drive Mapping issue

This forum can be browsed by the general public. Posting is no longer allowed as the product has been discontinued.
Locked
User avatar
rickmitchell
Posts: 2
Joined: Thu Dec 03, 2009 12:16 am

Drive Mapping issue

Post by rickmitchell » Thu Dec 03, 2009 12:16 am

We have started implimenting the drive mapping script and have found that some of the time, they will not get mapped properly to their User Drive, but will map to the last user drive mapping statement, as if it was the default or as if they were a member of that department. This seems to happen randomly.

Has anyone seen this yet?
Thanks,
Rickrickmitchell2009-12-03 07:22:19

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7164
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Drive Mapping issue

Post by Alexander Riedel » Thu Dec 03, 2009 2:22 am

This forum is for support for our free community tools. This type of question is better suited for www.scriptinganswers.com
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
rickmitchell
Posts: 2
Joined: Thu Dec 03, 2009 12:16 am

Drive Mapping issue

Post by rickmitchell » Thu Dec 03, 2009 9:00 pm

Ahh ok... so the code produced by your Login Script Generator should not be discussed here. Got it.

Bye

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7164
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Drive Mapping issue

Post by Alexander Riedel » Thu Dec 03, 2009 9:05 pm

If you are talking about the LogonScript.hta, that was created by Jeff Hicks, who incidentally frequents scriptinganswers.com much more than this forum.

I also must point out that your original post did not mention that your drive mappings code was generated with that.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

Locked