Search found 28 matches

by Chris.Ediger
Fri Mar 23, 2018 10:25 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Unhandled exception GetSteppablePipeline...
Replies: 5
Views: 2520

Re: Unhandled exception GetSteppablePipeline...

I'm not sure of the previous version I had but I do keep up with updates when they are released so I probably had whatever was just before this current version.
by Chris.Ediger
Fri Mar 23, 2018 9:23 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Unhandled exception GetSteppablePipeline...
Replies: 5
Views: 2520

Unhandled exception GetSteppablePipeline...

Product, version and build: PowerShell Studio 2018 v5.5.150 32 or 64 bit version of product: 64-bit Operating system: Windows 10 1709 32 or 64 bit OS: 64-bit I think this started after the recent update to 5.5.150. I click Run and I get prompted to enter credentials to connect to my DC (my script us...
by Chris.Ediger
Wed Mar 21, 2018 8:07 am
Forum: Windows PowerShell
Topic: Selecting multiple users then adding them to group
Replies: 3
Views: 1617

Selecting multiple users then adding them to group

Product, version and build: PowerShell Studio 2018 v5.5.150 32 or 64 bit version of product: 64-Bit Operating system: Windows 10 v1709 32 or 64 bit OS: 64-bit (Here is the obligatory "I'm new to this" message :D) Looking for some direction on this project. I want to select multiple users and add the...
by Chris.Ediger
Tue Jan 09, 2018 1:08 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

Again - There is likely an issue with your network or AD setup. There is no way for us to help you sort this out. You can now see that the script works but fails when you change the account. For some reason your system will only allow admins to connect. The other possibility is that the EXE needs t...
by Chris.Ediger
Tue Jan 09, 2018 12:40 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

Ok, here's a new twist. If I log in with my domain admin credentials the script runs just fine. What is it about compiling it into an exe!!??
by Chris.Ediger
Mon Jan 08, 2018 1:54 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

The exact error is at the beginning of this post. If there was a problem with our AD servers why do the scripts work when I run them from within PSS (click the green triangle :mrgreen: )
by Chris.Ediger
Mon Jan 08, 2018 12:01 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

Unfortunately there is not enough information to answer your question. Somewhere you have changed something that is causing your packager to work differently. Be sure you are using all of the correct settings for STA/host type and architecture. What settings might I have changed? Are there others b...
by Chris.Ediger
Mon Jan 08, 2018 7:49 am
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

jvierra wrote:
Fri Jan 05, 2018 3:27 pm
Then your code has a problem and the script needs to be rebuilt a bit at a time until you find the issue. There is likely a typo somewhere.
Why does it work when I run it from within PSS? It only fails when I compile it. And why do scripts that previously compiled properly now fail?
by Chris.Ediger
Fri Jan 05, 2018 3:15 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

jvierra wrote:
Fri Jan 05, 2018 3:09 pm
Please run the script I posted to see if AD actually works on your system.
It works.
by Chris.Ediger
Fri Jan 05, 2018 2:51 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: Script doesn't work when compiled to .exe
Replies: 26
Views: 5120

Re: Script doesn't work when compiled to .exe

Still doesn't work. I get a built in error that I put into my script but I'm guessing it is because of the same problem as before. This is the full first part of the script. When I compile as a Windows form I get as far as prompting for credentials then I get my username/password not correct error. ...