Search found 129 matches

by Olga_B
Thu Apr 11, 2019 8:11 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Packager of 5.6.161.0 is definetly broken!!!!
Replies: 9
Views: 1820

Re: Packager of 5.6.161.0 is definetly broken!!!!

Hello,

what encoding are you using for your script?
Please check update note
UPD: Distinguish UTF-8-BOM and UTF-8 (No BOM) in the encoding menu.
Try to change the encoding to UTF-8-BOM

When you package script are you using the "Resolve and include external scripts" option?
by Olga_B
Tue Feb 26, 2019 12:25 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Interface issue in PSS with High DPI Scaling Compat Enabled
Replies: 7
Views: 1821

Re: Running PSS with High DPI Scaling Compat Enabled

Hello Brian,
What is your monitor resolution and scaling?
by Olga_B
Mon Feb 25, 2019 11:17 am
Forum: Windows PowerShell
Topic: Compiled PowerShell Script crashes in Win7 32Bit
Replies: 4
Views: 1115

Re: Compiled PowerShell Script crashes in Win7 32Bit

Yes, you need to install version 3.
by Olga_B
Wed Feb 20, 2019 10:23 am
Forum: Windows PowerShell
Topic: Compiled PowerShell Script crashes in Win7 32Bit
Replies: 4
Views: 1115

Re: Compiled PowerShell Script crashes in Win7 32Bit

Also check what version of PowerShell is installed on the Win7 machine.

You are building PowerShell V3 Host (Windows Forms)
by Olga_B
Wed Feb 20, 2019 9:32 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Debug mode doesn't work with long script
Replies: 7
Views: 1538

Re: Debug mode doesn't work with long script

Thanks for running that test. Do you see this issue only with long script or simple script behave the same? Is the database on remote computer? Was it working before with older PowerShell Studio version If you set breakpoint in the beginning of script or before any database, excel, sharepoint site d...
by Olga_B
Wed Feb 20, 2019 8:06 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Issues with 2019 install and Invoke-WebRequest
Replies: 18
Views: 4591

Re: Issues with 2019 install and Invoke-WebRequest

If you can, please zip and load up the original file(s), so that we can attempt to recreate the issue:

https://www.sapien.com/support/upload
by Olga_B
Tue Feb 19, 2019 2:29 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Debug mode doesn't work with long script
Replies: 7
Views: 1538

Re: Debug mode doesn't work with long script

Screen-sharing will not help

Have you updated PowerShell Studio to 5.6.159?
Can you connect to the database from PowerShell Studio?
Could you do the test: Install PrimalScript and try to run same script with PrimalScript.
by Olga_B
Tue Feb 19, 2019 10:03 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Issues with 2019 install and Invoke-WebRequest
Replies: 18
Views: 4591

Re: Issues with 2019 install and Invoke-WebRequest

Looks like your custom modules were not added to cache
Please check if they are checked in the PowerShell Cache Editor
by Olga_B
Tue Feb 19, 2019 8:35 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Debug mode doesn't work with long script
Replies: 7
Views: 1538

Re: Debug mode doesn't work with long script

If you can, please zip and load up the original file, so that we can attempt to recreate the issue:

https://www.sapien.com/support/upload