Search found 40 matches

by tirwin@iot.in.gov
Tue Jan 19, 2016 7:13 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Follow up on above. I have put the following script in my code per this page. https://www.sapien.com/blog/2015/03/09/powershell-studio-knowing-when-to-use-sta-mode/ and it still does not work. Also I have put a Label on my form with the following cmd. $testexe.Text = $Host.Runspace.ApartmentState an...
by tirwin@iot.in.gov
Tue Jan 19, 2016 5:32 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

I was wondering if anyone had any ideas about the above problem. The FolderModernDialog works in the ISE but does not work in the compiled program. When I run the compiled program it "Freezes". I get "Not Responding" at the top of the form and I have to stop it from the task manager. I tried the abo...
by tirwin@iot.in.gov
Mon Jan 18, 2016 7:23 pm
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Was wondering if anyone had any ideas about the above problem? :?: I don't understand why it would work in my ISE but not in the compiled program? I freezes my app with "Not Responding" displayed at the top of the form. I checked the "STA mode" in the "Engine Settings" dialog and tried to compile bu...
by tirwin@iot.in.gov
Fri Jan 15, 2016 11:03 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

That sounds like a good solution but is still does not work. Now when I check the box the way you did and click ok the engine goes away and when I click setting again it always comes back unchecked? see two screen shots.
screen1.PNG
screen1.PNG (52.71 KiB) Viewed 1958 times
screen1.PNG
screen1.PNG (52.71 KiB) Viewed 1958 times
by tirwin@iot.in.gov
Fri Jan 15, 2016 9:20 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

I tried putting it on another server but it still does not open Sir.
by tirwin@iot.in.gov
Fri Jan 15, 2016 8:45 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

No sir, when I right click > run as Administrator with my elevated account I get the following screen shot. I does nothing with my unelevated account.
Browse.PNG
Browse.PNG (49.24 KiB) Viewed 1973 times
by tirwin@iot.in.gov
Fri Jan 15, 2016 8:12 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

Re: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

I will take your suggestion on the panels that makes sense. But the $ in the file path works fine and is in another code path. In fact the file dialog is so the user can choose an alternate path.
by tirwin@iot.in.gov
Fri Jan 15, 2016 6:18 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe
Replies: 32
Views: 6234

FolderBrowserModernDialog not working in compiled .exe

Below is the code example, although I have similar code in other places in my app. The FolderBrowserModernDialog works fine in development or the ISE but when I compile it to an .exe and run as Administrator the FolderBrowserModernDialog freezes the app .ie (Not Responding). Why would this be happen...
by tirwin@iot.in.gov
Thu Jan 07, 2016 10:01 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Application not working in Windows 10
Replies: 3
Views: 4833

Re: Application not working in Windows 10

With all do respect I did do that, and my application runs with no errors in Windows 7 but has multiple errors on all of the object propertys in Windows 10. That is my problem. I there a method to send you the intire .exe and a .ps1 file that goes with it? I attempted to upload and it will not take ...