Search found 29 matches

by bgleason
Tue Jan 16, 2018 8:22 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Old Project Skewed when opened on HIGH DPI LCD
Replies: 9
Views: 2697

Re: Old Project Skewed when opened on HIGH DPI LCD

This is not a powershell GUI issue.. I think you are missing the explanation... INSIDE Powershell Studio, my form was altered and scaled incorrectly when I opened on a system that had a 4K monitor and I DID NOT change it... Re. 1. Open Powershell Studio 2. Open prior Project 3. view form on the desi...
by bgleason
Mon Jan 15, 2018 7:07 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Old Project Skewed when opened on HIGH DPI LCD
Replies: 9
Views: 2697

Old Project Skewed when opened on HIGH DPI LCD

Product, version and build: PowerShell Studio 2017 v5.4.145 32 or 64 bit version of product: 64bit Operating system: Windows 10 (x64) 10.0.15063.786 32 or 64 bit OS: 64bit *** Please add details and screenshots as needed below. *** I have a form project that was originally created on a standard 1080...
by bgleason
Thu Aug 24, 2017 7:46 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Pre form load execution, working to silent execution
Replies: 4
Views: 895

Re: Pre form load execution, working to silent execution

Via the project, I am now leveraging Globals.ps1 and populating it with all my functions. I am trying to call one of those functions from my MainForm.psf and in that function, my objects that I use on that form are not available... Is there anything special I can do so those objects are available, t...
by bgleason
Wed Aug 23, 2017 8:12 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Pre form load execution, working to silent execution
Replies: 4
Views: 895

Re: Pre form load execution, working to silent execution

Ahhhhhh, I have always just been simple and either just started a new form or a new script... Starting a new project now opens me up a lil more.. Ugh, why did I never try that...

Thanks!!
by bgleason
Tue Aug 22, 2017 1:10 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Pre form load execution, working to silent execution
Replies: 4
Views: 895

Pre form load execution, working to silent execution

Product, version and build: PowerShell Studio 2017 v5.4.142 32 or 64 bit version of product: 64bit Operating system:Win10 32 or 64 bit OS:64bit *** Please add details and screenshots as needed below. *** My Question is a two parter... I am exporting a psf as a ps1 script to process. 1. Where in the ...
by bgleason
Mon Feb 08, 2016 10:49 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Compiled .ps1 script to EXE not working.
Replies: 2
Views: 2495

Re: Compiled .ps1 script to EXE not working.

Thanks for the quick reply... Yeah I recall that "Install" being in the filename now from something else I worked on years ago, not PS related, but just how it prompted for creds or the like just from Install being in the name. Thanks for this reminder... Blah And you were correct on the second piec...
by bgleason
Mon Feb 08, 2016 9:38 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Compiled .ps1 script to EXE not working.
Replies: 2
Views: 2495

Compiled .ps1 script to EXE not working.

Product, version and build: 4.2.99 32 or 64 bit version of product: 64bit Operating system: Windows 8.1 Patched current 32 or 64 bit OS: 64bit I have been working on a script and when I compile it, it appears to compile fine. It is adding an elevated Manifest regardless of what I select in the build...
by bgleason
Wed Oct 22, 2014 7:05 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Get-ChildItem not working
Replies: 1
Views: 1029

Re: Get-ChildItem not working

This appears to work.. $ProfilePath = $env:USERPROFILE $FilesToHash = Get-ChildItem -Path "$ProfilePath" -Recurse | where { ! $_.PSIsContainer -and $_.Name -ilike "*.pst" } ForEach ($FileToHash in $FilesToHash) { script:logme "$($FileToHash.FullName)" } script:logme "$($FilesToHash.Count)"
by bgleason
Wed Oct 22, 2014 6:34 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Get-ChildItem not working
Replies: 1
Views: 1029

Get-ChildItem not working

I am running Powershell Studio 2014 (x64) 4.1.72, I am creating a form in Windows Form v2 32bit mode STA on and it is not respecting/observing the get-childitem request... It is almost like it goes right over get-childitem without erroring or processing it. If I switch to v4 32bit or 64bit, it proce...