Search found 5 matches

by ffulde
Mon Apr 22, 2019 11:28 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Importing Modules works in .exe and not while debugging
Replies: 8
Views: 1749

Re: Importing Modules works in .exe and not while debugging

I have narrowed this down to being a Problem with the importing of the ActiveDirectory Module. If i just run the Exchange part by itself it works fine and reliably. Still bumping my head against the wall with this one tho. Seems to be a duplicate to this Topic: https://www.sapien.com/forums/viewtopi...
by ffulde
Mon Apr 15, 2019 4:26 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Importing Modules works in .exe and not while debugging
Replies: 8
Views: 1749

Re: Importing Modules works in .exe and not while debugging

Havn't tested that yet - but it certainly works in 64bit V5 executable. Can't test atm as I have the week off.

Funny thing is it worked in debugging just a couple days ago which is why I find it odd to just not work all of a sudden.
by ffulde
Fri Apr 12, 2019 2:18 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Importing Modules works in .exe and not while debugging
Replies: 8
Views: 1749

Re: Importing Modules works in .exe and not while debugging

Also additional Things I have tried so far: - Creating a new Project and just loading the modules - errors persist - Moving the module loading out of the Main() function into the form - (worked once ? afterwards errors again) - Compiling as 32Bit v5 - errors persist Also even tho I set the $global:P...
by ffulde
Thu Apr 11, 2019 10:26 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Importing Modules works in .exe and not while debugging
Replies: 8
Views: 1749

Re: Importing Modules works in .exe and not while debugging

Ctrl + F5 still throws those Errors

No Firewall Restrictions active and PSRemoting works to both Systems (tested with enter-pssession)
Using "Elevated" + "STA Mode" on "V5 - 64 Bit" while debugging.

Deploy settings are "V5 Host (Windows Forms)" on "Microsoft Windows 64 Bit".
by ffulde
Thu Apr 11, 2019 3:51 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Importing Modules works in .exe and not while debugging
Replies: 8
Views: 1749

Importing Modules works in .exe and not while debugging

Product, version and build: Product: PowerShell Studio 2019 (64 Bit) Build: v5.6.161 OS: Windows 10 Pro (64 Bit) Build: v10.0.17134.0 32 or 64 bit version of product: 64 Bit Operating system: Windows 10 Pro 32 or 64 bit OS: 64 bit I am seeing some strange behaviour with my Installation since yesterd...