Search found 798 matches

by brittneyr
Thu Jun 24, 2021 7:46 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: issues elevating Powershell studio
Replies: 3
Views: 2748

Re: issues elevating Powershell studio

Please try build 5.8.191 and let me know if this issue was resolved for you.
by brittneyr
Thu Jun 24, 2021 7:32 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Building cache information never completes
Replies: 1
Views: 89

Re: Building cache information never completes

Please check the status of the cache builder here: C:\Users\[USER]\AppData\Roaming\SAPIEN\CachedData 2.1\Local Machine\CacheBuilder64.inf C:\Users\[USER]\AppData\Roaming\SAPIEN\CachedData 2.1\Local Machine\CacheBuilder32.inf Also, I noticed you listed 7.3 as a PowerShell version. Do you by chance me...
by brittneyr
Thu Jun 24, 2021 7:05 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: BUG:: Deploy Setting Auto-increment file version not working
Replies: 10
Views: 3999

Re: BUG:: Deploy Setting Auto-increment file version not working

We have received your files and are looking into the issue.
by brittneyr
Wed Jun 23, 2021 7:25 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Nonexistent button object in export code
Replies: 2
Views: 132

Re: Nonexistent button object in export code

From the Toolbox pane, select the Selection Tab:
SPS_ToolBox-Select.png
SPS_ToolBox-Select.png (30.23 KiB) Viewed 94 times
It should display a list of all the objects in the form.
Select the object, right-click and select delete.
by brittneyr
Mon Jun 21, 2021 9:46 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Powershell Studio v5.8.191.0 Hanging
Replies: 3
Views: 1186

Re: Powershell Studio v5.8.191.0 Hanging

I have not been able to replicate this, but we are still looking into this issue and will get back to you soon.
by brittneyr
Fri Jun 18, 2021 7:12 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: capture cmd output and display in textbox
Replies: 2
Views: 353

Re: capture cmd output and display in textbox

[Topic moved by moderator to PowerShell GUIs forum]
by brittneyr
Thu Jun 17, 2021 7:35 am
Forum: Former and Future Customers - Questions
Topic: Unable to get correct $lastexitcode from compiled EXE
Replies: 1
Views: 712

Re: Unable to get correct $lastexitcode from compiled EXE

To set the exit code when packaging a script to an executable, $script:ExitCode needs to be set.
by brittneyr
Thu Jun 17, 2021 7:05 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Run code after gui is loaded
Replies: 7
Views: 471

Re: Run code after gui is loaded

[Topic moved by moderator to PowerShell GUIs forum]
by brittneyr
Tue Jun 15, 2021 7:06 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Script Signing in Packager isn't working but reports no errors.
Replies: 3
Views: 1179

Re: Script Signing in Packager isn't working but reports no errors.

We are looking into this and will get back to you soon.
by brittneyr
Mon Jun 14, 2021 12:10 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: BUG:: Deploy Setting Auto-increment file version not working
Replies: 10
Views: 3999

Re: BUG:: Deploy Setting Auto-increment file version not working

I still have not been able to replicate this behavior in build 190 or 191. Do you only experience this behavior when packaging projects? Does this also happen when packaging single scripts? Can you please submit your project or a sample project demonstrating this behavior: https://www.sapien.com/sup...