Search found 818 matches

by brittneyr
Thu Aug 05, 2021 7:26 am
Forum: Former and Future Customers - Questions
Topic: Posh Service fails instantly
Replies: 1
Views: 53

Re: Posh Service fails instantly

In 2020, all packaging engines were updated to use .NET Framework 4.8.
Please try installing .NET Framework 4.8 runtime on that machine:
https://dotnet.microsoft.com/download/d ... work/net48
by brittneyr
Mon Aug 02, 2021 3:15 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Code linter/formatter not setting cursor on correct line
Replies: 1
Views: 330

Re: Code linter/formatter not setting cursor on correct line

Thank you for reporting. We are looking into this and will get back to you soon.
by brittneyr
Mon Aug 02, 2021 7:52 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Auto-Increment File Version Not Working
Replies: 2
Views: 336

Re: Auto-Increment File Version Not Working

Thank you for reporting. We are looking into this and will get back to you soon!
by brittneyr
Fri Jul 30, 2021 8:42 am
Forum: Customer Service
Topic: Extract script from exe request
Replies: 3
Views: 533

Re: Extract script from exe request

The process for code recovery has changed recently. Submitting an executable for source code recovery can be done here: https://www.sapien.com/support/code_recovery/22588/PremSupp This link can also be found on your Registered Products page: RegisteredProducts_CodeRecovery.png CodeRecovery.png
by brittneyr
Thu Jul 29, 2021 1:45 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Context Help Content no longer showing after upgrade
Replies: 2
Views: 878

Re: Context Help Content no longer showing after upgrade

I've been able to replicate the issue with the Help pane not showing cmdlet help information and have filed a bug report for the development team. When I have more information, I'll let you know. As for the error you are getting from ImportExcel module, are other modules also giving you this error w...
by brittneyr
Tue Jul 27, 2021 8:07 am
Forum: Former and Future Customers - Questions
Topic: WPF -> Sapien Powershell -> Exe - UI doesnt show properly
Replies: 1
Views: 1757

Re: WPF -> Sapien Powershell -> Exe - UI doesnt show properly

What script engine are you using when packaging?

Can you upload a sample project demonstrating this behavior:
https://www.sapien.com/support/upload
by brittneyr
Tue Jul 27, 2021 7:29 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: drag and drop controls in wizard form snaps back to original location
Replies: 3
Views: 1221

Re: drag and drop controls in wizard form snaps back to original location

Please verify that the controls you are attempting to move have the Dock property set to none or have the Locked property set to true. Press the Esc button and see if things return to normal. Are you working with PowerShell Studio on your main screen or a secondary? Does the behavior set persist if ...
by brittneyr
Mon Jul 26, 2021 9:41 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Powershell 7: Script doesn't work when packaged in .exe (0x80131621)
Replies: 3
Views: 1649

Re: Powershell 7: Script doesn't work when packaged in .exe (0x80131621)

The computer that is running the executable is where the .NET version and PowerShell version (whether it is the full PowerShell install or our runtimes). In the past, .NET applications did not run from an untrusted source like a network drive. This could be the problem. You may find the following li...
by brittneyr
Fri Jul 23, 2021 7:25 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Powershell 7: Script doesn't work when packaged in .exe (0x80131621)
Replies: 3
Views: 1649

Re: Powershell 7: Script doesn't work when packaged in .exe (0x80131621)

With .NET and PowerShell 7, a packaged application is not a single file. The folder containing the application file is considered the actual application. This means all the additional files in that folder are required for the packaged script to run. It also means when deploying this to other machine...
by brittneyr
Tue Jul 20, 2021 7:27 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Powershell Studio v5.8.191.0 Hanging
Replies: 4
Views: 5367

Re: Powershell Studio v5.8.191.0 Hanging

While I have not been able to reproduce this, changes have been made in attempt to fix this behavior. When I have more information about the next service release, I'll update you here.