Search found 4 matches

by John.dansak
Fri Feb 05, 2016 7:45 pm
Forum: Trial Software / Pre-sales Technical Questions
Topic: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer
Replies: 6
Views: 8545

Re: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer

I now have it working What I did is just copy the whole AWSPowerShell directory in C:\Program Files (x86)\AWS Tools\PowerShell to the C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\Modules I not sure why but either my $env:PSmodelPath is wonky or PowerShell studio is have issues with it on this machine....
by John.dansak
Fri Feb 05, 2016 4:51 pm
Forum: Trial Software / Pre-sales Technical Questions
Topic: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer
Replies: 6
Views: 8545

Re: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer

no luck I'm going to reinstall everything tomorrow and see what I can find. thanks you looking. I'll let you know what I find.
by John.dansak
Thu Feb 04, 2016 4:14 pm
Forum: Trial Software / Pre-sales Technical Questions
Topic: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer
Replies: 6
Views: 8545

Re: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer

DevinL wrote:There appears to be something hinky going on with the AWS Module. We're investigating this and will reply when we have more information.


So it's with the AWS module and PowerShell studio, an not my setup. I feel better, thank you.
by John.dansak
Thu Feb 04, 2016 1:38 pm
Forum: Trial Software / Pre-sales Technical Questions
Topic: custom Modules not highlighting/ loading in object broswer
Replies: 6
Views: 8545

custom Modules not highlighting/ loading in object broswer

Product, version and build: PowerShell Studio 2015 Active Trial Version 4.2.99 32 or 64 bit version of product: 64-bit Operating system: Windows 10 version 1511 OS build 10586.71 32 or 64 bit OS: 64bit New to PowerShell Studio so this may be a user error, but none of my imported modules commands are...